bucuresti plaiul foii

hotel panoramic plaiul foii
Whichever route you choose to consider, no matter whether in this article or somewhere else, don't forget to admire the landscapes and luxuriate in character. Beneath, you'll find the details of your route we traveled, which we chose to divide into two days.

Alege corect îmbrăcămintea pentru trekking, cu tehnica celor four straturi Pentru a menține căldura și pielea uscată, nu are rost să te îmbraci cu mai multe straturi de același suggestion: este suficient să asociezi corect îmbrăcămintea potrivită! Regula celor 4 straturi este o tehnică de gestionare a căldurii și de Management al umidității.

Cele mai frumoase lacuri din România: ten destinații ideale pentru drumeții Iubesti natura si peisajele fermecatoare? Citeste articolul nostru despre cele mai frumoase lacuri din Romania si alege-ti urmatoarea aventura!

În jurul orei 18:00 eram la restaurantul Casa Rustică din Zărnești, unde am luat cina alături de colegii din Clubul Alpin Român cu treatment urcasem la Omu cu o zi înainte.

Dacă până aici vedeam foarte multe persoane in drumul nostru, dupa acest punct se lasa linistea, fiind mult mai putini cei care se aventureaza sa urce până la varf.

“Locatia este superba, dimineata, la pranz si seara vederea este minunata. Locatia nu ofera mancare dar dispune de sala de mese in interior si au si mese afara. Se poate mai multe info face gratar la locatie si in functie de camera ai si minibucatarie in...”

Prime stațiuni montane din România pentru iubitorii sporturilor de iarnă Leading stațiuni montane din România pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Vezi recomandările Decathlon.ro pentru vacanța ta de la finalul acestui an.

Drumul nostru se continuă cu urcușuri și coborâșuri pe poieni și prin tufe de ienuperi și afini, până la Vârful Tămașul Mare, marcat cu o baliză urs plaiul foii la înălțimea de 1735 metri.

Jurnal din Islanda – Ziua 6 – Un ultim popas în țara unde citeste mai mult au „înghețat“ miracolele și contrastele naturii, simplitatea și bunul-gust al omului 

Mai jos, veți găsi detaliile traseului parcurs aici de noi, pe care am ales sa il împărțim in doua zile.

Pana la Refugiul de la Varf Ascutit, am numarat in full aproximativ 12 creste, pe aici treatment trebuia sa le urcam si coboram pe fiecare in parte. Este o poteca nu foarte usor de parcurs, cu atat mai mult in zonele expuse, unde nu exista nici lanturi, nici cabluri ajutatoare.

Traseele de legătură de aici sunt: către Valea Dâmboviței prin Valea Tămașului, pe triunghi galben;

Traseul despre care v-am vorbit spre rușinea mea este primul meu traseu pe munte. Mi-am dorit întotdeauna să merg mai mult pe munte, dar până acum nu am avut nici ocazia, nici oamenii și nici voința să îmi creez singură astfel de ocazii, dar cumva dorința a fost cu mine mereu!

De la Pensiunea 7 Crai am început urcarea ușoară pe drumul forestier marcat cu bandă roșie, spre Refugiul Șpirlea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *